• Uw wijnspecialist

  Ron
  Wijn en koken zijn mij met de paplepel ingegoten. Na het voltooien van al mijn koksopleidingen heb ik in een 10-tal mooie horecabedrijven gewerkt waaronder Sterren restaurants Excelsior in Amsterda…

Kookstudio WFO, Waar Fijnproevers OntmoetenPeerdeman en van Rooijen Wijnimport

Onze Wijnspecialisten

 • Robbert-Jan van Rooijen

  Sinds 2007 ben ik actief als wijnkoper bij Van Rooijen Wijnimport.

  Velen kennen mij van uitgaanscentrum ‘van Rooijen’ in Wervershoof. Daar ben in van jongs af aan opgegroeid met horeca. Eerst als medewerker en later als eigenaar. Het lag dan ook voor de hand dat ik na de verkoop van dit bedrijf iets met de wijn en restaurant kennis ging doen. Dat werd eerst de vinologenopleiding en daarna de overname van Peerdemanwijnimport in Opperdoes. De dagelijkse leiding, contacten met de horeca en particuliere klanten zijn in mijn handen. Ik ben getrouwd met Marlinda en samen hebben we 3 zonen. Regelmatig ben ik op wijnreis in Spanje, Frankrijk, Italië en in 2009 en 2011 ben ik in Chili en Argentinië geweest. ‘Iemand moet het doen’

  Mijn hobby’s zijn koken en uit eten gaan in een van de restaurants waar wij leveren. De favoriete wijnen van mij komen uit Piedmonte in Italië. Die van Pico Maccario zijn zo mooi! Met een oudere jaargang rode Bourgogne kan je me ook verrassen. 

 • Ron Brandsen

  Wijn en koken zijn mij met de paplepel ingegoten. Na het voltooien van al mijn koksopleidingen heb ik in een 10-tal mooie horecabedrijven gewerkt waaronder Sterren restaurants Excelsior in Amsterdam en Vreugd en Rust (van Henk Savelberg) in Voorburg. Na mijn horecatijd ben ik als bedrijfsleider nu 4 jaar werkzaam bij Van Rooijen Wijnimport en Kookstudio WFO. Mijn taken zijn; de inkoop van onze wijnen, de website en het begeleiden van kookworkshops in de kookstudio. Ook ik heb mijn vinologenopleiding gedaan aan de wijnacademie.

  Ik ben getrouwd met Miranda en samen hebben we een zoon en 2 dochters. Hobby’s; koken en tennis.

  Mijn lievelingswijnen komen uit de nieuwe wereld en dan met name Chili. Van ons huis Casa Silva vallen bij mij met name de volle ronde en fruitige wijnen bij mij in de smaak. Heerlijk om op zondagmiddag met familie en vrienden aan de keukentafel te genieten. Met heerlijke wijnen, kazen en veel gezelligheid.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Onze wijnhuizen